Glazbeni prvijenac Waltera Fuega: Pjesma ‘Ti’ razlog je za tvoj današnji osmijeh

Glazbeni prvijenac Waltera Fuega: Pjesma ‘Ti’ razlog je za tvoj današnji osmijeh

Hej, moje ime je Walter Fuego. Kažu da od malih nogu imam veliku glavu. Tvoj sam prijatelj, poznanik ili samo prolaznik. Možda me nađeš na jednom dalekom otoku u nekoj drugoj stvarnosti. Danas sam ribar, sutra stolar, a već dan nakon toga možda i poštar. Bit ćemo bliski ako naćuliš uši i kreneš prema zvuku glazbe. Uz glazbu pijem, plačem i tugujem. Uz glazbu slavim, skačem i smijem se. Uz glazbu ljubim i ljube me. Glazba je sve. Kako svojom energijom privlačim slične energije, pronašao sam ljude koji shvaćaju emociju i bit svega onoga što predstavljam

Walter Fuego/Ivan Soldo

Ivan Soldo potpisuje glazbu i tekst prvog singla Ti koji izvodi pod pseudonimom Walter Fuego. Ivan Soldo, Petar Lisjak, Mario Pavlić, Barbara Ćavar, Nikola Smiljanić i Stelio Spanjol glavni su likovi nove priče u kojoj će vas pomesti pravim notama. Ova ‘pitka’ pjesma nosi zvuk koji pri slušanju umiruje i slikovito vodi u svojevrsni svijet mašte i zaljubljenosti.

‘Ti’ je Walterovo prvo dijete koje je dobilo puno pažnje i ljubavi. Svi koji su na njoj radili dodali su djelić svoje emotivne palete boja. Stoga nosi onaj uzbudljivi trenutak u kojem različiti karakteri mijenjaju i oplemenjuju nešto apstraktno i djeluju u sinergiji kroz zajedničku strast, poštovanje i prijateljstvo.

Ivan Soldo

Emil Bišćan je zaslužan za miksanje, a Gregor Zemljič za mastering. Aranžman su radili Petar LisjakIvan Soldo i Mario Pavlić. Cijelu ovu glazbenu priču uokvirio je videospot koji je režirao Tvrtko Barišić, a glavni lik je prelijepa Ivana Brletić koja je dočarala upravo ono što nam nudi ova pjesma. 

Njenu odjeću nije odabrao Đelo Hadžiselimović već Bolero iz Karlovca. Dozvolite sebi da utonete u ovu skladbu posvećenu samo njoj, razlogu mog vječnog nemira. Pozdrav! – izjavio je za kraj Ivan.

FOTO: Boštjan Selinšek

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori