Goran Bare & Majke dobili svoje ‘Greatest Hits Collection’ izdanje: Uskoro i na dvostrukom vinilu

Goran Bare & Majke dobili svoje ‘Greatest Hits Collection’ izdanje: Uskoro i na dvostrukom vinilu

Rock nikada neće biti mrtav dok je glazbe Gorana Bare & Majki, najpopularnijeg i među publikom najomiljenijeg rock sastava od kraja osamdesetih do danas. A njihova glazba živi vječno, kao i talent rock propovjednika i frontmena Gorana Bare. Njihov sirovi rock zvuk oduvijek je bio na samom vrhu rock termometra, a hitovi kao što su Budi ponosan, Ja sam budućnost, Mene ne zanima, A ti još plačeš, Mršavi pas, Zbunjen i ošamućen Teške boje nezaobilazni su na svim rock playlistama, radijskim postajama i među publikom.

Čak i pjesme iz faze kada je Bare nastupao s pratećim bendom Plaćenici postale su kultne među publikom pa se tako na novom izdanju iz edicije Greatest Hits Collection nalaze i Pokreni se, Put ka sreći, Zato te volim, volim, volim i druge. Nisu se zaobišle niti Nuspojave, prema mnogima najzreliji i najbolji album Bareta i Majki, a tu su i live snimke s njihovog povratničkog koncerta 2007. godine u Tvornici kulture koji je uslijedio nakon sedmogodišnje stanke.

Koncerti su još veći adut Bareta i Majki, jedan su od najtraženijih rock bendova u regiji, a dojam koji ostavljaju na svakom koncertu dugo ostaje prisutan u ušima mnogobrojne publike

Bogato CD izdanje Greatest Hits Collection prati i poster s fotografijom Zorana Marinovića, a tu su i fotografije Gorana Berovića te sjajna naslovna i fotografija s poleđine Zorana Jaćimovića. S obzirom na veliku popularnost Bareta i Majki, te veliki broj publike koja ih prati od samih početaka, Croatia Records uskoro će objaviti i dvostruki vinil Greatest Hits Collection koji će biti prava poslastica za ljubitelje ovog popularnog medija.

Goran Bare & Majke – Greatest Hits Collection možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, a dostupan je i na svim streaming servisima na linku ispod.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori