fbpx

Gradsko kazalište Žar ptica nastavlja prikazivanje besplatnih online predstava srijedom

Gradsko kazalište Žar ptica nastavlja prikazivanje besplatnih online predstava srijedom

Neki od najgledanijih hitova ovog kazališta: Mačak u čizmama, Palčica,Tonkica Palonkica frr…,već su dostupni online, a njima će se tijekom siječnja pridružiti još i Snježna kraljica, Ronja, razbojnička kći, Lažeš Melita, Ezop basne…sve dok je kazalište zbog epidemioloških mjera gotovo nedostupno školskoj i vrtićkoj djeci.

U sklopu projekta #OnlineSrijedauŽarptici – za sve njih – srijedom u 19 h naše poznate naslove premijerno postavljamo na Facebook i web, a koji se potom sele u virtualnu biblioteku na mrežne stranice kazališta www.zar-ptica.hr pod Online sadržaji, gdje su dostupni narednih mjesec dana.
Iako smo i dalje stava kako ništa ne može zamijeniti izvedbu uživo, a naša publika je neophodan kotačić za naš život i rad, na ovaj način pokušavamo dovesti barem malo kazališne čarolije u vaš dom
, kažu iz Žar ptice u nestrpljivom očekivanju novih izvedbi uživo, barem u slobodnoj prodaji petkom u 17:55 i nedjeljom u 11:00.

Raspored online izvedbi za siječanj:

6.1. Snježna kraljica (režija: Dora Ruždjak Podolski)

13.1. Ronja, razbojnička kći (režija: Nina Kleflin)

20.1. Ezop basne (režija: Ksenija Zec i Saša Božić)

27.1. Lažeš Melita (režija: Zlatko Sviben)

FOTO: Ilustracija Nike Baruna, iz knjige S. Pilić “Maša i kazalište”

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori