Green River Festival se transformira u Mali (Green) Oktoberfest: Zagrebački festival kod Hendrixa donosi dašak najbolje svjetske fešte

Green River Festival se transformira u Mali (Green) Oktoberfest: Zagrebački festival kod Hendrixa donosi dašak najbolje svjetske fešte

Drugo izdanje Green River Festa kraj Hendrixovog mosta sve do nedjelje, 3. listopada transformira se u Mali (Green) Oktoberfest i u grad donosi dašak najbolje svjetske fešte.

Inspiraciju transformacije dala nam je sama ideja Green River Festa i ponovne upotrebe kao smjernice budućnosti. Već postojeći materijali i rekviziti zablistat će u novoj namjeni gradeći sasvim jednu novu priču i tradiciju. Tako će se solarna plaža pretvoriti u solarni pivski šank koji će ugostiti pivare, a kultni Babinjak postaje mjesto za chill i kulturno uzdizanje.

Posjetitelji će tako imati priliku isprobati Oktoberfest pivo koje je specijalno za festival pripremio Paulaner, ali i druge pive domaćih craft pivara, a kad ogladne dočekat će ih oktoberfest specijaliteti poput bunceka sa zeljem, pretzela i različitih vrsta kobasica.

Zabave također neće nedostajati pa će se prisutni moći okušati i u beer pongu, ispijanju krigli i brojnim zabavnim igrama

Glazbenu sezonu na Malom Oktoberfestu i ove će godine otvoriti bend One Dread, a stižu nam i Daria Korić&Marko Štakić DuoThe Dudes i Terminator. Za užarenu atmosferu posljednji dan festivala u nedjelju, 3. listopada od 20 sati pobrinut će se legendarni Stampedo.  

Ulaz na sva događanja na festivalu je besplatan, a festival se odvija uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori