Grič priča ljubavnu priču: Pridružite se Purgerici na besplatnoj nedjeljnoj turi

Grič priča ljubavnu priču: Pridružite se Purgerici na besplatnoj nedjeljnoj turi

Ove nedjelje, 28.2., pridružite se Purgerici, vašem lokalnom turističkom vodiču, i otkrijte neke sasvim nove priče o našem voljenom gradu. Pazite, sprema se noć punog Mjeseca, i neočekivani likovi izlaze u šetnju na Grič.

U nedjelju u 17:30h, na rasporedu je tura Grič priča ljubavnu priču – vragolasto-antiromantična priča kojom vas kontesa Nera, sada u sasvim neobičnom, modernom izdanju, vodi Gornjim gradom, u avanturu otkrivanja tko se s kime volio, a tko nije, tko se razvodio (što legalno, što otrovima), a tko uz pomoć glazbe zavodio, gdje se to njezin Siniša nevaljali skrio i zašto je Zagorkin duh kroz stare i nove priče o ljubavi nanovo oživio! Mjesto sastanka je ispred ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice. 

Kako rezervirati mjesta? 

Rezervacije su obavezne, a broj mjesta ograničen. Mjesta možete rezervirati porukom na 091 6363 661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Purgerica moli da obavezno navedete datum ili naziv ture na koju želite doći, svoje ime i prezime i broj osoba koji vodite sa sobom. Gosti na 4 šape su apsolutno dobrodošli na svaku turu. Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu Purgerica na Facebooku i Instagramu.

FOTO: Privatna arhiva Purgerice

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori