Grupa Hladno Pivo najavila dužu koncertnu pauzu: Vrhunac velike turneje je koncert u Domu sportova

Grupa Hladno Pivo najavila dužu koncertnu pauzu: Vrhunac velike turneje je koncert u Domu sportova

Grupa Hladno Pivo najavila je dužu koncertnu pauzu na koju ide nakon velike i izuzetno uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada.

Centralna proslava i vrhunac velike turneje „35 za 35“ zakazan je u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada.

Koncerti koje Hladno Pivo najavljuje u rujnu i listopadu posljednji su za jedan duži vremenski period, a u narednim godinama Mile Kekin posvetit će se solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Turneju “35 za 35” bend će završiti u najmanjem gradu na svijetu Humu u Istri na tradicionalnom festivalu rakije 29. listopada. Prije toga posljednje nastupe u sklopu turneje za 35 godina karijere održat će još i u gradovima diljem Hrvatske i regije.

Preostali datumi turneje “35 za 35”:

26.08. Jelsa, Hvar
27.08. Slatina
30.08. Karlovac
09.09. Rijeka
06.10. Ljubljana
08.10. Novi Sad
14.10. Zagreb
15.10. Beograd
21.10. Sarajevo
22.10. Maribor
29.10. Hum
 
Bit će ovo posljednja prilika za vidjeti Hladno Pivo uživo za jedan duži vremenski period.

Hladno Pivo, jedan od naših najvećih rock bendova će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja centralnom svirkom turneje.

U Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova bend će u maratonskom nastupu protresti kompletnu pjesmaricu uz hitove iz svih faza karijere koji će okupiti nekoliko generacija fanova.
 
Ulaznice za veliki zagrebački koncert u prodaji su po 100 kn, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 120 kn. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, te sva prodajna mjesta sustava Eventim  i online na eventim.hr.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori