Gudački kvartet i Kvartet rogova Zagrebačke filharmonije na Labuđem otoku

Gudački kvartet i Kvartet rogova Zagrebačke filharmonije na Labuđem otoku

U petak i subotu, 9. i 10. travnja, na Labuđem se otoku u Zoološkom vrtu grada Zagreba nastavlja ciklus koncerata Zagrebačke filharmonije. Koncerti počinju u 14.15. Oba će ih dana zajedno održati Gudački kvartet i Kvartet rogova Zagrebačke filharmonije.

Prvi kvartet čine Ivo Jukić (violina), Val Bakrač (violina), Tajana Škorić (viola) i Jasen Chelfi (violončelo), a drugi rogisti Viktor Kirčenkov, Daniel Molnar, Yevhen Churikov i Petar Kšenek. Vrsni glazbenici oduševit će posjetitelje klasičnom glazbom Bacha, Mozarta, Verdija i drugih te ponekim iznenađenjem iz popularne glazbe. Ovogodišnju sezonu koncerata na Labuđem otoku prošli je petak otvorio Kvartet trombona Zagrebačke filharmonije.

Koncertima na otvorenom Filharmonija nastavlja glazbom obgrljivati sve zaljubljene u tu umjetnost, te one koji je tek upoznaju. U Zoološkom vrtu grada Zagreba u tijeku je Festival proljeća u Divljem srcu grada.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori