Histrioni vam nude odlične komedije na IX. Bobijevim danima smijeha

Histrioni vam nude odlične komedije na IX. Bobijevim danima smijeha

Od svih kvaka ponajviše smijeh kvači

i od griješnog i od smiješnog smijeh je jači

Mak Dizdar, Zapis o smijehu

IX. Bobijevi dani smijeha, festival je komedija koji se održava u Histrionima, u Ilici 90, od 16. do 30. listopada 2020. godine. Ulaznice možete kupiti od 28. rujna od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati i 2 sata prije predstava navečer (od 18 do 20h).

Raspored predstava

U listopadu Histrionskim domom odjekuju salve smijeha: od 2012. godine održavaju se Bobijevi dani smijeha – festival komedija u čast velikom histrionu Josipu Bobiju Marottiju. Bobi je glumio u histrionskim predstavama od 1986. (u 19 predstava), a od ovo velikog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca oprostili smo se 24. srpnja 2011. godine. U ova teška vremena kad gotovo nikome više nije do smijeha, lijepo je vidjeti nasmijana lica histrionske publike, a ove će godine moći uživati u čak 14 predstava različitih hrvatskih kazališta. Bobijeve dane smijeha otvorit će upravo histrionska glumačka družina premijerom komedije Gle, kako dan lijepo počinje u petak u 20 sati, a raspored i najave svih predstava možete vidjeti ovdje.

Izvor:

  • histrion.hr

Marijana Džalo

Magistra sam povijesti i hrvatskog jezika, a u slobodno vrijeme amaterski se bavim glumom, čitam knjige i pišem. Volim putovati i istraživati, najviše srednjovjekovnu i ranonovovjekovnu povijest te povijest žena i svakodnevice.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori