Hit lipnja za hit godine: Novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Hit lipnja za hit godine: Novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Pod motom Moj glas za hit godine još jedna pjesma ušla je u finale izbora za hit godine. Pjesma Kiša (Z’naab) koju izvodi Gibonni, koji je ujedno i autor pjesme, ponijela je titulu Hita svibnja. Gibonni se pridružio dosadašnjim finalistima – Matiji Cveku, Albini, Marku Kutliću, Tončiju Huljiću i Petru Graši, a utrka za najveću glazbenu nagradu publike se nastavlja i u potrazi smo za novim mjesečnim hitom.

U konkurenciji za Hit lipnja su pjesme:

  • Ja još uvijek imam istu želju – Nina Badrić
  • Kupit ću nam sat – Željko Bebek
  • Ostani dite – Luka Nižetić
  • Putujemo i kad stojimo – Massimo
  • Sna’ću se ja – Doris Dragović

Ja još uvijek imam istu želju – Nina Badrić

Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kome smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike.

Nina Badrić

Kupit ću nam sat – Željko Bebek

To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi.

Željko Bebek

Ostani dite – Luka Nižetić

Nastavljamo dalje s provjerenim zvukom Mediterana i tekstom koji šalje jednu divnu poruku koja budi u svima nama ono najljepše, emociju bezbrižnosti života djeteta. Vidim da je publika  super reagirala na nju, komentari su pozitivni, a i nakon mjesec i po dana od premijere došla je do pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Luka Nižetić

Putujemo i kad stojimo – Massimo

Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspio dati joj i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im.

Massimo

Sna’ću se ja – Doris Dragović

Ponovno jedna životna tema koju svi mi živimo svaki dan, ali zahvaljujući Vjekoslavi Huljić, izrečena na poseban poetski način.

Doris Dragović

Za predložene pjesme s liste za Hit lipnja publika može glasovati do petka, 23. srpnja u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica m.me/cesaricaViber javnog profila Cesarice https://chats.viber.com/cesarica, te na službenoj stranici cesarica.org.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori