Hit predstava Kako misliš mene nema?! ponovno u Teatru EXIT: Amar Bukvić i Filip Juričić uveselit će svu publiku

Hit predstava Kako misliš mene nema?! ponovno u Teatru EXIT: Amar Bukvić i Filip Juričić uveselit će svu publiku

U subotu 14. svibnja u 20h u Teatru EXIT ne propustite pogledati hit komediju Kako misliš mene nema?! u režiji Ivice Boban s kojom već 15 godina virtuozni glumački tandem, Amar Bukvić i Filip Juričić, uveseljava našu publiku.

Komična, na trenutke tužna i dramatična, ova predstava, koja propituje našu svakodnevicu kroz perspektivu dvojice mladih prijatelja čija je jedina želja prvi puta otići na more, natjerat će vas da se zapitate koliko ste puta prošli pokraj nekoga, a da niste znali da mu možete ostvariti životni san. Predstava je od svoje premijere 2007. godine osvojila niz nagrada te se nakon 15 godina igranja i više od 480 izvedaba i dalje se za ovu predstavu traži karta više. Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) ili na www.ulaznice.hr.

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Ivica Boban

FOTO: Radomir Saradjen

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori