Hit predstava ‘Pale sam na svijetu’ ponovno u Hrvatskoj i to na Mala scena online!

Hit predstava ‘Pale sam na svijetu’ ponovno u Hrvatskoj i to na Mala scena online!

Kultna predstave kazališta Mala scena Pale sam na svijetu, predstava za djecu od 3 do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, nastavit će ove subote, 9.5.

Predstavu je režirao Radovan Milanov, glazbu je skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić.

Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

Tijekom priprema za izvedbu Ivica Šimić nam je rekao: Mali Pale i ja družimo se već gotovo 2000 izvedaba, a nakon dugo vremena ponovno smo u Hrvatskoj čemu se neizmjerno radujem. Vjerujem da će predstava ostaviti jednako snažan dojam preko naše Vimeo platforme kao i u izravnom kontaktu s djecom i donijeti im toplinu i prisnost kazališta u ovim posebnim vremenima. Jedva čekam subotu!

Mala scena želi zahvaliti gospođi Mirjani Hrga čijom će dobrotom terasa konobe Mare u Osoru na jedno poslijepodne postati Mala scena, a koja je također pomogla da se mali Pale, scenografija i gitara dopreme na otoke Cres i Lošinj.

Predstava će biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9.5., u 17 sati putem linka.

Za cijenu od samo 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni. 

Također omogućavamo grupne popuste ukoliko učitelji, profesori, odgajatelji žele predstavu podijeliti sa svojim učenicima u sklopu online nastave.

U sklopu Mala scena online Buga Marija Šimić svakodnevno čita priče na Facebooku i Instagramu, Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se uživo s različitim zanimljivim temama iz svojih ekspertiza, a održavamo lutkarske, pjevačke i plesne radionice sa svojim partnerima Moranom Dolenc (kazalište LOFT), Sofijom Cingulom i Unom Matijom Štalcar Furač  (UO Škvadra).

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori