HNK u Zagrebu daruje zdravstvene djelatnike

HNK u Zagrebu daruje zdravstvene djelatnike

HNK u Zagrebu daruje zdravstvenim djelatnicima besplatnu ulaznicu za predstavu Tri sestre, slavni Čehovljev komad u režiji Bobe Jelčića, izvedba 12.travnja 2021. u 19.30  sati.

Dovoljno je doći na blagajnu kazališta u radno vrijeme blagajne i prezentacijom odgovarajuće isprave podići svoju ulaznicu.

Nina Violić, Jadranka Đokić, Iva Jerković, Daria Lorenci Flatz, te Siniša Popović garancija su izuzetno zabavne večeri u ugodnom ambijentu prve nacionalne kazališne kuće.

Kao središnja nacionalna kazališna kuća Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ima ne samo umjetničku, već i društvenu funkciju, napose u ovom traumatično vrijeme kada smo suočeni s pandemijom i posljedicama potresa. Stoga pozivamo zdravstvene djelatnike, koji svojom predanošću u borbi protiv COVID-a održavaju zdravlje nacije, da budu naši gledatelji te uživaju u suvremenom čitanju klasika.  Na taj način bismo im se željeli odužiti za nesebičan trud koji ulažu u svakodnevnim naporima da posljedice ove zdravstvene krize učine što manjima.

Dubravka Vrgoč, intendantica HNK u Zagrebu

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori