Hrvatica koja je usred Beograda otpjevala ‘Lepe ti je, Zagorje zelene’, izbacila novi singl ‘Pečat na suze’

Hrvatica koja je usred Beograda otpjevala ‘Lepe ti je, Zagorje zelene’, izbacila novi singl ‘Pečat na suze’

Mlada Đakovčanka Matea Matković javnosti se predstavila u jednom glazbenom showu u Beogradu gdje je svojom izvedbom “Lepe ti je, Zagorje zelene” osvojila žiri i publiku diljem regije.

Svestrana Matea za sebe kaže da je osoba koja će za sve što radi u tom trenutku dati sto posto

Sada je došao trenutak da se predstavi publici svojim novim singlom “Pečat na suze” koji je nastao je dok je bila pjevačica Teške industrije: “Pjesma je rađena baš po meni te sam odlučila kupiti ju, malo promijeniti i izbaciti samostalno van jer se u pjesmi totalno pronalazim i osjećam ju, što je najvažnije od svega”.

Matea je završila tečaj za latino-američke plesove, plesala folklor, išla na trbušni ples, sudjelovala u izboru za Miss, završila Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, ali i osvojila zlatnih i srebrnih medalja i pehara u tenisu, plivanju i trčanju. Za nju prepreke ne postoje, a glazba joj je oduvijek bila velika ljubav.

Kao što i u pjesmi ide: život što žuri nek malo zakoči… I dio nek Bog nam sreću dodjeli svakom po zasluzi…Smatram da je ‘Pečat na suze’ zapravo jako velika poruka svima da se borimo za svoje snove, za ljubav, za sve u životu i da iskoristimo svaki dan najbolje što možemo jer život leti i ne možemo nijedan trenutak vratiti. Dobro se dobrim vraća, kako bi Đorđe Balašević rekao ‘Neko to od gore vidi sve’ i svakoga od nas će na kraju stići sve dobro i loše. Prema tome, u životu treba staviti pečat na suze na sve što nas u životu koči i sputava jer nitko i ništa nije vrijedno naših suza.

Autor glazbe je Vedad Hadžiavdić, za tekst je zaslužna Blagica Ivanović, dok su na aranžmanu radili Vedad Hadžiavdić i Hrvoje Prskalo. Za vrijeme koje je provela kao pjevačica Teške industrije vežu je samo lijepe uspomene, kao i odnosi koje ima s članovima benda: “S Vedadom je zaista lijepo i lagano surađivati jer me jako dobro poznaje i odlično zna što je za mene, a što ne. On je jedan prije svega veliki čovjek, jedna od rijetkih tako dobrih i iskrenih osoba koje poznajem”.  Za pjesmu je izašao i videospot koji potpisuje Mario Šulina, a kadrovi su snimljeni u gradu Osijeku.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori