‘Hrvatska se ne pobjeđuje’: Poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos pred EURO 2020

‘Hrvatska se ne pobjeđuje’: Poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos pred EURO 2020

Cigarilos je hrvatski bend koji se prvi put predstavlja s navijačkom pjesmom Hrvatska se ne pobjeđuje u kojoj su ugostili trenera svih trenera, Miroslava Ćiru Blaževića. Cigarilos je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a čine ga ljudi koji su sveprisutni na glazbenoj, ali i društvenoj sceni: Marin Rončević (pjevač i frontmen), Mislav Sirovina (pjevač, producent i skladatelj, Marko Vicković (multiinstrumentalist, producent i skladatelj) i Franjo Valentić (producent i skladatelj).

Frontmen sastava je ujedno i popularni hrvatski TikToker koji ima 137 000 pratitelja, odrastao je u Švicarskoj, a danas živi u Hrvatskoj

Koncept Cigarilosa je snimati pjesme s glazbenicima iz Hrvatske i zemalja u okolici, u novom aktualnom zvuku s gostujućim ili solističkim izvedbama. Već ovo ljeto namjeravaju izbaciti novi singl s gostom iznenađenja.

Hrvatska se ne pobjeđujesnažna je poruka Ćire Blaževića i Cigarilosa pred EURO 2020 na koje hrvatska reprezentacija dolazi sa srebrnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dva tjedna su ostala do prvenstva, stoga je ovo i najveća podrška Vatrenima na još jednom putu do apsolutne pobjede. 

FOTO: ScreenShot

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori