Hrvatski Pavarotti želi vam sretan Božić uz jednu od najljepših novih božićnih pjesama

Hrvatski Pavarotti želi vam sretan Božić uz jednu od najljepših novih božićnih pjesama

Mate Grgat, sjajan je tenor koji osvaja svojim glasom. Mnogi ga uspoređuju s PavarottijemDallomPresleyjem i Cocom, a nakon singla “Dođite ljudi moji”, kojim je usporedbe i opravdao, Mate predstavlja pjesmu “Stiže Božić”

“S ponosom i veseljem vam predstavljam moju novu božićnu pjesmu. Pjesma je puna lijepih i raskošnih nota”, rekao je Mate

“Svijet je predgrađe rajskih vrtova” pjeva Mate stihove Alke Vuice dok se razlijeva glazba Marije Mirković, a sve u aranžmanu Filipa Gjuda. Radost Božića donosi nam svima mir, a sve ono o čemu ova pjesma govori u videospot je pretočila redateljica Sandra Mihaljević. 

“Pjesma ‘Stiže Božić’ podsjetit će vas na toplo predblagdansko okupljanje obitelji ispunjeno ljubavi i dobrotom”, dodaje Mate te za kraj poručuje: “Volite se i poštujete, želim vam sretne božićne blagdane.”

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori