Hrvatski poduzetnici ponovno udružili snage: U želji da ovog Božića kupujete lokalno, stvorili ‘Botanic&Organic box’

Hrvatski poduzetnici ponovno udružili snage: U želji da ovog Božića kupujete lokalno, stvorili ‘Botanic&Organic box’

Tri poduzetnička imena Terrabotanika, Sapoon i Holart Candles dijele isto mišljenje i vrijednosti – promocija malih poduzetnika, ručnog rada te inovativnih ideja.

Udruženi oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, i da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode, kreirali smo poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Proizvodi u paketu su mirisni i njegujući (sapun i mirisni voskovi), ali trajni (biljni terarij koji je odličan ukras svakom interijeru). Ideja je da proizvodi uljepšaju blagdansko doba, te da se i nakon blagdana sjećamo lijepih trenutaka provedenih s najbližima.

Količina paketa je vrlo ograničena, zbog lomljivosti proizvoda ne šalju se poštom, već je moguće preuzimanje u Zagrebu po dogovoru.

Terarij by Terrabotanika:

Terrabotanika je sestrinski start-up koji se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija. Ručno rađeni terariji ozelene svaki interijer, a potrebno ih je zalijevati tek nekoliko puta godišnje. Idealan su poklon za sve uzraste, kako u poslovne, tako i u privatne svrhe.
Biljni terarij visine 14cm dolazi uz upute o održavanju, te je poklon koji će trajati dugo nakon blagdana.

Gingerbread house by Holart candles:

Holart je hrvatski brend koji izraduje mirisne voskove i svijece od sojinog voska i najkvalitetnijih mirisnih ulja bez parabena i ftalata. Mirisni voskovi za aroma lampe su postali pravi hit na tržištu, a Holart u svojoj ponudi nudi više od 20 voskova. Proizvodi su ručno izrađeni u malim serijama te nisu testirani na zivotinjama. Svi mirisi su pomno birani te podsjecaju na neke lijepe životne trenutke i stvaraju nove uspomene. Holart od listopada 2022. u ponudi ima i nakit od polimerne gline.

Mali sojini mirisni voskovi u obliku poklončića, 5 kom u kućici. Visokokvalitetna mirisna ulja bez parabena, biorazgradivi glitter i 100% sojin vosak. Ispod svake kućice nalaze se uputstva o načinu korištenja.

Sapun by Sapoon:

Sapoon je hrvatski brend prirodnih sapuna koji su ručno rađeni od kvalitetnih biljnih ulja i luksuznih maslaca. U širokom izboru sapuna svatko može naći ponešto za sebe jer su sapuni formulirani za različite tipove kože. Napravljeni su s dodatkom sušenog bilja, cvijeća, začina, kave, craft piva i još mnogo toga, a u njihovoj izradi se ne koriste ftalati, parabeni, sulfati i drugi štetni sastojci.

Monstera je ručno rađeni prirodni sapun, sa bazom od kvalitetnih biljnih ulja i dodatkom kakao maslaca. U mirisnim notama nalaze se višnja, badem i vanilija. Osim predivnog izgleda, njeguje i hrani kožu.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori