Hrvatski školski muzej predstavio svoj blog

Hrvatski školski muzej predstavio svoj blog

Hrvatski školski muzej je jučer, na Međunarodni dan muzeja, 18. svibnja, predstavio BLOG Hrvatskoga školskog muzejaMuzej će putem sadržaja iz školske baštine, muzejskog života, uspomena iz djetinjstva i školovanja te razgovora sa stručnjacima različitih profila redovito predstavljati svoj rad.

I dok su, nažalost, zbog stradanja u potresu još uvijek zatvoreni za javnost ovim putem donose dio Školskog u vaše domove!

Hrvatski školski muzej svojim stalnim postavom prikazuje školski sustav iz druge polovine 19. i početka 20. stoljeća, a povremenim izložbama iz vlastitoga fundusa prikazuje publici ono najvažnije iz povijesti školstva u Hrvatskoj.

Baština koju Muzej prikuplja, obrađuje, čuva i istražuje vrijednost je koju mora javno izložiti, a kako je HŠM jedini specijalizirani muzej za područje školstva u Republici Hrvatskoj, taj je zadatak još važniji.

FOTO: Hrvatski školski muzej

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori