fbpx

Humanitarna izvedba u kazalištu Trešnja kao pomoć jednoj obitelji iz Gline

Humanitarna izvedba u kazalištu Trešnja kao pomoć jednoj obitelji iz Gline

Kazališna družina Boom!teatar pomaže jednoj obitelji iz Gline čija je obiteljska kuća u razornom potresu pretrpjela velika oštećenja.

Glumci i autorski tim predstave Po domaću! odlučili su pomoći jednoj obitelji iz Gline nakon razornog potresa koji im je prouzročio veliku materijalnu štetu. Tim povodom održat će se humanitarno izvođenje predstave Po domaću! u petak, 15. siječnja 2021. u 20 sati u kazalištu Trešnja. Riječ je o autorskom projektu Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša.

Nastala prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana, predstava Po domaću prva je produkcija za odrasle Boom!teatra te je namijenjena publici starijoj od šesnaest godina. Predstavu je režirala Marina Pejnović, oblikovanje svjetla Elvis Butković, dizajn Josip Rončević, a igraju Katarina Strahinić, Silvio Mumelaš i Paško Vukasović.

Ulaz na predstavu je slobodan, a na ulazu i izlazu iz dvorane bit će postavljena kutija za dobrovoljnu donaciju, za pomoć obitelji iz Gline kojoj će novac biti uplaćen direktno.

Broj posjetitelja ograničen je na 30, a svoje mjesto možete rezervirati putem maila boomteatar@gmail.com.

Izvor:

  • Facebook

Marijana Džalo

Po struci nastavnica povijesti i hrvatskog, volim istraživati prošlost, a kada boravim u sadašnjosti, amaterski se bavim glumom, čitam knjige i pišem.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori