Humanitarna udruga Fajter organizira akciju prikupljanja zimske odjeće i obuće za beskućnike

Humanitarna udruga Fajter organizira akciju prikupljanja zimske odjeće i obuće za beskućnike

Humanitarnu udrugu Fajter nije zaustavio niti prvi lockdown na početku godine, niti zemljotres, a niti ovaj lockdown u koji upravo ulazimo.

Naravno sve što smo učinili i što ćemo učiniti za beskućnike je nezamislivo bez vas građana i donatora! Iako su vrlo stroge mjere kriznog stožera u vezi okupljanja, mi ne možemo čekati da dođu bolji dani, beskućnicima treba pomoć!

Humanitarna udruga Fajter

Zato je Udruga odlučila u ovaj utorak (1.12.) od 12 sati do 18 sati organizirati akciju prikupljanja zimske odjeće i obuće u prostorima udruge Vestigium Rudeška 142, ulaz s dvorišne strane.

Ne sumnjamo i ovaj put da ćete se odazvati u velikom broju. Naravno, beskućnici su veoma zahvalni na tim darovima! (napominjemo nemojte donositi hranu i higijenske potrepštine, prikupljanje će biti naknadno objavljeno). Za kraj želimo se zahvaliti udruzi Vestigium sa kojima imamo odličnu suradnju već dugi niz godina, te hvala Ireni Borovini, predsjednici udruge. Za kraj molimo dva ili tri volontera da nam se jave za ispomoć u sortiranju stvari.

Humanitarna udruga Fajter

FOTO: Facebook

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori