Hvaljeni regionalni glazbenik Marko Louis predstavlja novi singl i spot ‘Ćutaću’

Hvaljeni regionalni glazbenik Marko Louis predstavlja novi singl i spot ‘Ćutaću’

Novi singl vrhunskog glazbenika Marka Louisa Ćutaću, kombiniranjem elemenata world glazbe, funcka, jazza, spakiranih u glazbene okvire balkanskog duha i zaraznog ritma, mogla bi postati svojevrstan hit regije!

Ćutaću je od objavljivanja albuma Sloboda (Lampshade Media izdanje, 2020) dominirala kod publike i u kratko vrijeme osvojila uši i srca Markovih fanova i glazbene publike. Aranžmanom, pjesmi predodređena folk sudbina dobila je neočekivanu dimenziju, zahvaljujući Markovom pristupu u kombiniranju tradicionalnog i suvremenog zvuka.

Skladatelj i tekstopisac Slavko Milovanović, koji inače najviše sklada pop glazbu, napisao je emotivnu, čak bi se moglo reći kavansku pjesmu, a Marko je svojim aranžmanom specifičnog ritma i duha, poveo pjesmu ka svojstvenom stilu i žanru, i kaže: Slavko je otpjevao pjesmu na svom IG profilu. Zvučala je kafanski, ali je imala neku notu ljepote i činilo mi se da bi u svakom žanru dobro zvučala. Kontaktirao sam ga i rekao mu da mi se pjesma sviđa i da bih je rado snimio u svom fazonu. Slavko je prihvatio izazov, a odmah zatim počelo je i snimanje.

Režiju i produkciju video spota potpisuje Markov dugogodišnji suradnik Dragan Jereminov, a zajedno su odlučili da je ova pjesma zaslužila filmsku realizaciju video spota i okupili vrhunsku glumačku ekipu, Milenu RadulovićUroša Jakovljevića i Branislava Jerkovića.

Milena i ja se znamo od njenog rođenja. Naše porodice su veoma bliske, gotovo smo kao familija. Uroša znam s fakulteta, gdje sam mu bio realizator zvuka na završnom studentskom projektu, a Banetu Jerkoviću i njegovoj supruzi sam pjevao na svadbi, koja je bila nezaboravna. Milena i ja dugo planiramo suradnju na nekom projektu I drago mi je da se to dogodilo baš s pjesmom ‘Ćutaću’. Ovo je svakako tek početak naše kreativne suradnje.

Marko

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori