Ibrica Jusić u ovim ludim vremenima poručuje ‘Danas je stvarno najbolje biti pas’

Ibrica Jusić u ovim ludim vremenima poručuje ‘Danas je stvarno najbolje biti pas’

Ibrica Jusić, kralj hrvatske šansone i dobitnik Porina za životno djelo, nakon posljednje uspješnice Budi čovjekpredstavlja novi singl Danas je stvarno najbolje biti pas. U novom singlu objavljenom za diskografsku kuću Dancing Bear, Ibrica je opjevao svoju ljubav prema četveronožnim prijateljima.

Naime, na jedan duhovit i simpatičan način, Ibrica nam je odlučio ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu. Upravo su njegovi ljubimci Vagabondo, Oskar, Arči i odnedavno Simba, našeg cijenjenog trubadura pratili od dubrovačkih skalina pa do svjetskih pozornica te dijelili kilometre, radosne, ali i tužne trenutke.

Stoga nije čudno da se upravo u ovim nezahvalnim vremenima napokon obistinio i trenutak kada će slavni glazbenik kroz novu pjesmu ispričati priču o ljudima i psima u današnjem svijetu na sebi svojstven način.

Pseća odanost: Konstanta koja se ne mijenja

Teška vremena za ljude i dobra vremena za pse, svatko dobiva ono što zaslužuje kažu stihovi pjesme. U vremenima kad su prave ljudske vrijednosti na kušnji kao možda nikada do sada, pas, najbolji čovjekov prijatelj iskren je, privržen i odan kao i prije više stotina godina. To je konstanta koja se ne mijenja.

Zgode iz psećeg života možete poslušati u ovoj sjajnoj pjesmi cijenjenog hrvatskog glazbenika, a samo dio stihova koji dokazuju zašto je danas najbolje biti pas pronađite u nastavku.

Stihove pjesme Danas je stvarno najbolje biti pas napisao je Robert Pilepić, uglazbio ih je Robert Grubišić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Elvis Stanić.

U svojoj pozamašnoj karijeri, Ibrica je stekao status jednog od najvećih autora na ovim prostorima, snimio niz antologijskih pjesama, nastupao na najpoznatijim svjetskim pozornicama te obilježio čitavu jednu epohu šansone na ovim prostorima.

Ibricu Jusića pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici. Novi singl Danas je stvarno najbolje biti pas slušajte na omiljenom streaming servisu.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori