fbpx

‘Igra uma’ u produkciji Boom! teatra i u suradnji s Muzejom iluzija donosi novi, drugačiji, interdisciplinarni pristup kazalištu

‘Igra uma’ u produkciji Boom! teatra i u suradnji s Muzejom iluzija donosi novi, drugačiji, interdisciplinarni pristup kazalištu

“Igra uma“, kultna drama Anthonya Horowitza (d)oživljava hrvatsku praizvedbu u prostoru Muzeja iluzija u Zagrebu, ostavljajući gledateljima prostor za kritički osvrt i promišljanje o opće prihvaćenom (obrnutom) sustavu vrijednosti u kojem živimo. Je li sve oko nas samo varka, optička, akustička ili neka druga iluzija, ili se stvarnost surovo događa u našem okruženju, ali je mi ne želimo biti svjesni.

Je li generalno prihvaćeni sustav vrijednosti zapravo potpuno izvrnut i živimo li u društvu u kojem se ne smije reći – „car je gol“?

Kroz 65 minuta vrhunske triler – drame sa crno-humornim elementima, vode vas izvrsne glumačke kreacije Filipa Nole, Martine Čvek i Marka Hergešića u režiji Paška Vukasovića.

„Igra uma“ u produkciji „Boom! teatra“ i u suradnji s Muzejom iluzija donosi novi, drugačiji, interdisciplinarni pristup kazalištu, povezujući ga, u finom tkanju sa muzejskim prostorom budućnosti.

Režija: Paško Vukasović
Glumci: Filip Nola, Martina Čvek i Marko Hergešić
Scenografija i likovno oblikovanje: Jelena Kovačev
Oblikovanje zvuka: David Matić
Oblikovanje rasvjete: Ivan Štrok
Kostimografija: Martina Čvek i Filip Nola
Fotografija: Luka Dubroja
Majstor scenografije: Ivan Botić
Zahvale: Kristina Andrić, tim Muzeja iluzija Zagreb, Boris Vukasović
Produkcija: Boom! teatar

Premijera predstave održat će se 7.11. u 20h, a reprize 8. i 9. u 20h. Broj ulaznica je ograničen na 30.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *