Ima neka tajna veza između beogradskog S.A.R.S-a i zagrebačke publike: Održan vatreni koncert na Velesajmu

Ima neka tajna veza između beogradskog S.A.R.S-a i zagrebačke publike: Održan vatreni koncert na Velesajmu

Dvije i pol godine nakon spektakularnog koncerta u Domu sportova jedna od najpopularniji grupa u regiji –S.A.R.S., održala je veliki koncert na open air pozornici ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Ovo je ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.

Koncert je održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa na samom ulazu i time je fantastična organizacija dokazala da je moguće organizirati jedan ovakav event u ovakvim uvjetima, što svakako treba istaknuti.

S.A.R.S. još jednom dokazali zašto su miljenici zagrebačke publike!

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju su pomoć prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga su puta pokazali kako stvarno postoji neka tajna veza između njih i publike. Publika je dokazala da osim dobro poznatih starih hitova, već napamet zna i one novije, a brzo uči i one koje prvi put čuje.

Naime, na sinoćnjem koncertu, osim kultnih singlova poput Lutke, Klinke, Rakije i Perspektive, S.A.R.S.-ovci su premijerno uživo izveli i novi aktualni singl Gluva, a pretpremijerno i pjesmu Hej, kafano! Veliko iznenađenje uslijedilo je i kada im se na pozornici u izvedbi pjesme Ti, ti, ti pridružio i Shamso 69 iz grupe Brkovi.

Spektakularnim koncertom na kojem se stari stihovi ore jednakim žarom kao i oni novi, S.A.R.S. je ponovno dokazao zbog čega ih zagrebačka publika tako željno iščekuje.

FOTO: Angelo Virag

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori