Iva Ćurić snažnom pop baladom osvojit će vas na prvu

Iva Ćurić snažnom pop baladom osvojit će vas na prvu

Đakovčanka Iva Ćurić već je privukla pozornost kod publike i glazbene struke, kako sudjelovanjem u showu X Factor, tako i singlovima kojima je započela svoju glazbenu karijeru. Nova snažna pop balada “Drago mi je” savršeno nastavlja niz i još jednom podiže ljestvicu u kvaliteti izvedbe, ali i u autorsko-produkcijskom smislu. Njezin potencijal sjajno su prepoznali Marina Hojsak, Daniel Hojsak i Tomislav Jelić Kameny, koji potpisuju sve njezine pjesme. Marina je radila glazbu i tekst, a Daniel i Tomislav aranžman i produkciju.

Pjesma “Drago mi je” pršti ljubavnim emocijama u kojima se svi možemo prepoznati, a njezin vokal još jednom briljira, od niskih do visokih falsetto tonova, čime se svrstava među najbolje mlade vokale u Hrvatskoj. Iva u svojim pjesmama definitivno ima zvjezdani predznak, a moderna pop produkcija ono je što ju konstantno prati. I vizualna priča je uvijek na visini zadatka, a ovoga puta za to se pobrinuo Josip Grizbaher iz Cinematica koji je spot snimao na širem području Osijeka.

Iva je otkrila i zadnji singl pred izlazak njezinog albuma prvijenca, koji će biti uskoro objavljen u zajedničkoj nakladi Styx Productiona i Croatia Recordsa.

Foto: Tomislav Šilovinac

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori