Ivan Sever objavio debitantski singl ‘Nevjera’

Ivan Sever objavio debitantski singl ‘Nevjera’

Ivan Sever svoje dosadašnje iskustvo može zahvaliti dugogodišnjem radu na amaterskoj glazbenoj sceni gdje sudjeluje na mnogim umjetničkim projektima te humanitarnim događanjima. Svoju pjevačku karijeru Ivan započinje na Rock akademiji u Zagrebu upisom na solo pjevanje. Tamo usavršava tehniku pjevanja te pronalazi svoj jedinstveni stil, čemu je svakako pogodovalo i sudjelovanje u emisiji The Voice Hrvatska.

Već kao klinac sam volio pjevati i kako su roditelji to prepoznali upisali su me u glazbenu školu, a kasnije sam se s jedno 15 godina odlučio upisati u Rock akademiju kako bih još bolje svladao pjevačke sposobnosti. Šira javnost me može prepoznati po sudjelovanju na showu The Voice u timu Vanna.

Ivan Sever

Lokacije za spot su izabrane na području grada Zagreba, a glavni dio snimanja odvijao se u Bar Bar-u te kod Parka Maksimir

Pjesma Nevjera nastala je u suradnji sa Antoniom Perinom, a inspirirana je pjesmama iz disko ere koje odlikuje specifičan zvuk klavijatura te je upravo taj izričaj bio baza za kreaciju pjesme.

Iza  glazbe za novi singl stoji sam Sever, dok tekst supotpisuje s Perinom, koji je zaslužan i za aranžman te za režiju, snimanje i montažu videospota. Lokacije za spot su izabrane na području grada Zagreba, a glavni dio snimanja odvijao se u Bar Bar-u te kod Parka Maksimir. U spotu se pojavljuju i plesači, Matej Meić i Alma Danović, koji su pretočili pjesmu Nevjera u fenomenalni performans. 

Nevjera je nastala relativno brzo, ideju sam odmah poslao Antoniu Perini koji je i koautor pjesme. Zajedno smo kliknuli iz prve, došlo je jako prirodno. Istog trena kad smo krenuli raditi info traku, imali smo dobru radnu kemiju i u roku od pola sata smo već imali instrumentalni dio refrena gotov. Sam zvuk bio je u stilu funka i pop-rocka te smo se pogledali i znali da je to to. Uskoro smo snimili i spot, a nadam se da će se svima svidjeti.

Ivan Sever

S pjesmom Nevjera Ivan Sever se želi predstaviti široj javnosti, a u bližoj budućnosti možemo očekivati i nove autorske uradke jer se već nekoliko pjesama kuha u autorskom duu Severa i Perine. Sljedeća pjesma je u završnim fazama te se očekuje predstavljanje iste već na jesen.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori