fbpx

Ivan Zak i prijatelji pjesmom poručili ‘Svi smo uz vas Glina, Sisak i Petrinja’

Ivan Zak i prijatelji pjesmom poručili ‘Svi smo uz vas Glina, Sisak i Petrinja’

Tragedija, koja nas je sve pogodila, probudila je solidarnost i humanost cijele zemlje i šire. Svoj doprinos i podršku mjestima na području Sisačko-moslavačke županije dao je i Ivan Zak koji je uz Maria Budiščaka, Tihu Orlića, Tomislava Prihera i Denisa Ferjanića otpjevao pjesmu Svi smo uz vas.

Svi smo uz vas je pjesma koju sam napisao kako bih zajedno s kolegama s kojima sam ju otpjevao, pružio dašak optimizma pogođenim strašnim potresom. Mi glazbenici pjesmom doprinosimo svijetu, pa smo, uz konkretnu pomoć, tako doprinijeli i u ovom teškom trenutku! Sav prihod od autorskih prava namijenjen je za pomoć stradalima u potresu, napisao je Ivan Zak na svojim društvenim mrežama.

Autor glazbe i teksta odrekao se autorskih prava u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresom 29.12.2020. Uz autora aranžman potpisuje Domagoj Marijan, a pjesmu je izdao Hit Records.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori