Ivana Kindl predstavlja remix singla ‘Divovi ljubavi’

Ivana Kindl predstavlja remix singla ‘Divovi ljubavi’

Sredinom prošle godine Ivana Kindl, jedna od naših najboljih vokalistica, predstavila je disco-funk poslasticu Divovi ljubavi, kojom je osvojila domaći radijski eter. Ovom prilikom pjesma je dobila novo glazbeno ruho – osječki producent Miroslav Breber, koji djeluje pod imenom be.m1RO kreirao je remix pjesme Divovi ljubavi.

Slučajno sam čuo Ivaninu pjesmu Divovi ljubavi, koja mi se na prvu svidjela kao mogućnost obrade s elementima elektronske glazbe. Isprva nisam očekivao podršku, no ugodno sam se iznenadio Ivaninom brzom odazivu, koja je nevjerojatno susretljiva!

be.m1RO, osječki producent koji se nakon višegodišnje pauze vraća na domaću glazbenu scenu

Nakon što je plesna pjesma “Divovi ljubavi” prošle godine osvojila radijske postaje i publiku, drago mi je da izlazi sada u remixiranom ruhu. Za sve one kojima fali plesanje po klubovima, morat će se zbog trenutne situacije zadovoljiti plesanjem po dnevnom boravku.

Ivana Kindl

Podsjećamo, singl i videospot Divovi ljubavi objavljen je u srpnju prošle godine te je proveo više od deset tjedana na HR Top 40 listi. Pjesma je inspirirana božicama ljubavi iz raznih mitologija, a autorski je potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, zaslužan i za produkciju. Za izvrstan animirani videospot zaslužan je Porinom nagrađeni redatelj Dalibor Barić.

FOTO: Marko Horvat

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori