fbpx

Izbor za Miss Save i izložba fotografija čekaju vas ovog vikenda na Green River Festivalu

Izbor za Miss Save i izložba fotografija čekaju vas ovog vikenda na Green River Festivalu

Na Green River Festivalu ove subote, 5.9. u 18:00h na savskom nasipu kod Hendrixovog mosta očekuje vas prava poslastica!

 Cilj nam je dobro se zabaviti, ponovno vratiti život na rijeku Savu i oživjeti nekadašnje natjecanje za izbor Miss Save. Začinili smo ovaj koktel dobre zabave i s kategorijom Savski Tarzan gdje će se i muški dio natjecatelja moći predstaviti.

Voditeljica ove manifestacije bit će Ida Prester koja će nakon samog natjecanja uskočiti na mjesto DJ’a ta mix pult gdje ćemo imati priliku slušati  same hitove.

U žiriju vas čeka totalno cool ekipa, a natjecatelji će imati priliku odgovarati na razna pitanja, zabavna, nezgodna i vrckava.

Popularna Facebook grupa Zakaj volim Zagreb na Green River Festivalu organizira izložbu fotografija s motivima našeg grada

Ova Facebook grupa okuplja istinske zaljubljenike u naš grad koji su svoje emocije pretočili u sjajne fotografije, a svi ih možete pogledati od 7.9. pa sve do kraja Green River Festivala. Motivi svih fotografija su zagrebački, uhvaćeni okom amatera, no istodobno zaljubljenika u ljepote našega grada.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *