Jednom davno u dalekoj galaktici… Star Wars Enciklopedija likova za hrvatske fanove!

Jednom davno u dalekoj galaktici… Star Wars Enciklopedija likova za hrvatske fanove!

Rockmark predstavlja najnovije, dopunjeno i prošireno izdanje ilustrirane enciklopedije nalazi seviše od 275 likova: junaci, zlikovci, droidi i ostali koji su odigrali svoje uloge u Star Wars svemiru – svi na jednom mjestu, s detaljnim profilom, slabo poznatim činjenicama i čudesnim slikama!

Od 2011. objavljeno je nekoliko izdanja Enciklopedije, a u ovom posljednjem i najsvježijem pronaći ćete likove iz svih dosad objavljenih filmova, ali i serija poput Rogue One, Solo, The Mandalorian…

Želite li proširiti ili osvježiti svoje znanje o Star Warsu, “dalekoj galaktici” i likovima koji su je obilježili – Enciklopedija je odličan početak. Svaki lik opisan je kratkim, ali jezgrovitim tekstom, pa uz najosnovnije informacije o svakome možete doznati i pregršt detalja koji nisu navedeni u filmovima ili serijama.

Tko je ukrao nacrte Zvijezde smrti? Koji je droid postao nemilosrdni lovac na ucjene? Tko može disati na kopnu i pod vodom? Kako prepoznati stormtroopera s činom? Kod koga je Darksaber? Koliko je visok Grogu?

Star Wars Enciklopedija likova sjajan je vodič kroz Star Wars svemir, a uz brojne manje poznate zanimljivosti, čak će i okorjeli fanovi doznati nešto novo o kultnim likovima.

Cijena knjige je 199 kuna.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori