Jelena Rozga ususret velikom koncertu u Areni otkrila pjesmu koja je ostala u sjeni ‘Bižuterije’

Jelena Rozga ususret velikom koncertu u Areni otkrila pjesmu koja je ostala u sjeni ‘Bižuterije’

Jelena Rozga otkrila je drugi singl koji će svoje mjesto pronaći na njenom željno iščekivanom akustičnom albumu. Riječ je o pjesmi “Grizem”, s legendarnog albuma “Bižuterija”. Velik broj pjesama s drugog studijskog albuma Jelene Rozge iz 2011. godine postali su regionalni hitovi, pa je pjesma “Grizem”, na neki način, a po Jeleninom mišljenju “nepravedno” ostala u sjeni hitova poput “Bižuterije” ili “Daj šta daš”. Upravo stoga, Jelena je odlučila nakon više od desetljeća toj pjesmi podariti novo ruho i dati mjesto koje zaslužuje.

Evo već više od deset godina ‘grize me’ to što ova pjesma, koju obožavam, nikada nije zasjala u svom punom sjaju. Pjesma je to koja osnažuje, nema žene koja se nije našla u situaciji da se zbog nečeg ili još gore zbog nekog, grize. Žene koja barem jednom nije težinu propale ljubavi ponijela na svojim leđima, u tišini ili javno. Postaviti granicu, ne trošiti ni minutu na nekog tko vas ne zaslužuje proces je koji se u životu žene nekako s godinama nametne. Sretna sam što u svom ‘portfelju’ imam pjesmu koju svakim izvođenjem kako godine prolaze, pjevam sve iskrenije.

Bliži se i Jelenin koncert u Areni

Akustični album na kojem se nalazi 19 Jeleninih najvećih hitova uskoro će na oduševljenje obožavatelja iz cijele regije ugledati svjetlo dana, a dotad uživajte u uživo otpjevanoj i odsviranoj pjesmi “Grizem”, barem onoliko koliko je i naša najveća glazbena zvijezda uživala snimajući je. 

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, “Minut srca mog” u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. prosinca, a u veljači će ova omiljena Splićanka, 12 godina nakon što je kao prva glazbenica rasprodala Spaladium Arenu, održati spektakularan koncert kao poklon gradu u kojem je počela divna priča o ljubavi jedne žene i njene publike, koja traje i biva sve jačom.

FOTO: Petar Krajačić Vilović

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori