Još dva dana do ‘Progledaj srcem’: Ponovno proživite trenutke povijesnog koncerta s Maksimira

Još dva dana do ‘Progledaj srcem’: Ponovno proživite trenutke povijesnog koncerta s Maksimira

Dugo iščekivana snimka povijesnog koncerta ‘Progledaj srcem’ emitirat će se na Laudato televiziji 2. listopada u 20 sati te ekskluzivno ovoga puta i online. Laudato TV priprema live streaming na svojoj Facebook stranici i YouTube kanalu. Prijenos koncerta će se moći pogledati online samo u tom terminu i dok traje koncert. Snimke na zahtjev gledatelji će moći pogledati ukoliko se pridruže Klubu prijatelja Laudato TV-a .

Podsjetimo, koncert ‘Progledaj srcem’ održan je uoči blagdana Duhova 4. lipnja 2022. na stadionu Maksimir kojeg je ispunilo više od 50 tisuća ljudi. Koncert suvremene duhovne glazbe upisan je tako kao jedan od najvećih društvenih događaja u Hrvatskoj 2022. godine.

Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici je ugostio 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika

Nastupila su najveća imena suvremene duhovne glazbe: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, sestre Husar, Palić i Halužan, Rafael Dropulić Rafo, Toni Cetinski, Vanessa Mioč, zbor ‘Mihovil’ te klapa ‘Sveti Juraj’ HRM-a i Doris Dragović. 

Vatromet tijekom nastupa Amorosa s pjesmom ‘Blagoslov’, pjesma u glas 50 tisuća okupljenih i molitva ‘Oče naš’, nagovor p. Borisa Jozića i nastup Doris Dragović kao gošće iznenađenja, samo su neki od nezaboravnih trenutaka koji se mogu doživjeti i ponovno proživjeti 2. listopada u 20 sati u trosatnoj snimci čiji video prijenos potpisuje Ivan Miladinov.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori