Kadrovi od kojih zastaje dah: Pogledajte novi spot mladog Frana

Kadrovi od kojih zastaje dah: Pogledajte novi spot mladog Frana

Fran FM polako ali uspješno korača estradnim nebom. Nakon singla Influencerica koji je postigao zavidan uspjeh, ovaj nam je glazbenik pripremio ljetni hit Me gusta.

Ovaj puta njegovu pjesmu potpisuje dobro poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja, koji iza sebe imaju već nebrojeno hitova. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić.

Suradnja s Antonijom i Marijom bila je sjajna. Oni su profesionalci i sve smo s lakoćom odradili. Sretan sam što kao mladi glazbenik imam priliku surađivati s provjerenim autorima koji imaju bogato iskustvo u stvaranju hitova. Stoga i vjerujem u ovu pjesmu i nadam se da će mnogima obilježiti ovo ljeto.

FRAN FM

Video spot za ljetni hit snimao se na prekrasnom otoku Rabu koji se pokazao kao sjajna kulisa za ovu pjesmu

Dva dana smo uistinu uživali. Snimali smo na različitim lokacijama, a u svemu nas je podržao i restoran Plaža kojem se zahvaljujem na susretljivosti zbog koje smo sve odradili s lakoćom. Sve je snimano pod redateljskom palicom Matije Škalića što me iznimno veseli jer je riječ o mladom i talentiranom redatelju koji je snimao za brojne glazbenike.

FRAN FM

Rab je otok koji ovaj glazbenik voli već godinama i rado tamo ljetuje pa je stoga i poželio da upravo ovo mjesto krasi njegovu novu pjesmu.

Kako je to izgleda pogledajte u videu. Sigurni smo da će vas ostaviti bez daha, ali i da ćete nakon što ga pogledate upravo Rab odabrati za svoju ljetnu destinaciju.

FOTO: Matija Škalić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori