Kako brinuti o mentalnom zdravlju saznajte na besplatnom panelu

Kako brinuti o mentalnom zdravlju saznajte na besplatnom panelu

Okolnosti u kojima se cijeli svijet našao posljednjih mjeseci nisu nikoga ostavile ravnodušnim, a novonastala kriza ima utjecaj na sve aspekte života. Brojne posljedice, kako gospodarske, tako i zdravstvene, osjećat ćemo još dugo, a sva ta lavina vanjskih događaja ima velik utjecaj i na ono što se događa unutar nas, generalno stanje uma i smjer razmišljanja, odnosno – mentalno zdravlje.

Mentalna higijena utječe ne samo na privatni nego i na poslovni život. Upravo iz tog razloga, s ciljem podizanja svijesti o mentalnom zdravlju u našem okruženju, JCI Zagreb organizira 18. lipnja 2020. u 18 sati edukativni online panel u kojem će svoja iskustva i znanja podijeliti brojni stručnjaci: Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab, psiholog Mihael Kozina, savjetovatelj u Centru Modus, gestalt psihoterapeut i stručni suradnik u V. gimnaziji i udruzi BoliMe te Ivona Zgrabljić, osnivačica tvrtke Edukator Kreator i autorica alata za otkrivanje i razvoj potencijala Edukator ID.

Za sudjelovanje na ovom online panelu prijaviti se možete ispunjavanjem forme na poveznici. Saznajte zašto je očuvanje mentalnog zdravlja jedna od glavnih misija 21. stoljeća, kako se nositi s malim i velikim životnim stresovima te kako ojačati svoj mentalni imunitet.

Više o panelu i predavačima možete saznati na Facebook i LinkedIn profilu.

Panel organizira Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb), neprofitna organizacija mladih aktivnih građana koji se zalažu za stvaranje pozitivnih promjena u zajednicama u kojima žive i rade. JCI provodi svoje projekte i aktivnosti na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, bilježi 42 projekta i akcije te 17 nacionalnih priznanja.

FOTO: Pixabay.com

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori