Kakva emocija u obradi antologijske pjesme Kemala Montena: Poslušajte himnu zaljubljenih u izvedbi Amela, Boška i Marija

Kakva emocija u obradi antologijske pjesme Kemala Montena: Poslušajte himnu zaljubljenih u izvedbi Amela, Boška i Marija

Sjajan trio u formaciji Boško Jović, Mario Rašić i Amel Ćurić predstavlja obradu antologijske balade Kemala Mantena “Napiši jednu ljubavnu” koju je Jugoton izdao kao singlicu daleke 1976. godine. Ova balada postala je himna mnogih zaljubljenih, a Boško i Mario su joj izvedbom na gitari i bas gitari dali novu dimenziju, dok je Amel svojim vokalom oplemenio novi aranžman.

Glazbu za ovaj bezvremenski hit napisao je upravo Kemal Monteno, tekst potpisuje Alija Hafizović, za aražman su  zaslužni, naravno, Boško Jović i Mario Rašić, a sjajan videospot potpisuje Doringo. Osim obrade legendarnog Keme, Boško i Mario najavljuju i neka nova iznenađenja u ovom stilu, koja će objediniti na nosaču zvuka.

“Sasvim spontano smo krenuli u realizaciju ovog izdanja. Radeći nove aranžmane, Boško i ja smo razmišljali o ljudima čije glasove i sviranje ‘čujemo’ u odabranim pjesmama. Jako sam zahvalan i sretan što su se baš ti odazvali i svojim fantastičnim izvedbama doprinijeli zvuku i emociji cijelog izdanja” – navodi Mario Rašić.

Boško i Mario uskoro objavljuju i istoimeni album,“Napiši jednu ljubavnu”, a neke od najljepših pjesama IndeksaArsena DedićaZdravka Čolića,  Gorana Bare i drugih, na ovom izdanju dobit će posve novi zvuk. Osim Amela Ćurića, gosti na ovom CD-u bit će već legendarni vokali Amira MedunjaninDino Šaran i Maya Sar, ali i mlade zvijezde na sceni Marko Kutlić i Matija Cvek. Bošku i Mariu na nekim pjesmama pridružili su se i sjajni  muzičari – Matija Dedić, Dalibor Dado Marinković, Damir Šomen, Duško Šegvić, Zvonimir Bajević i Matija Antolić.

“Sretan sam da smo Mario i ja uspjeli uz pomoć naših dragih prijatelja snimiti ove divne pjesme i podsjetiti na neka od najvećih imena glazbene scene ovih prostora.” – ističe Boško o novom izdanju koje će se naći u prodaji sljedećeg mjeseca.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori