Kali Lago novim singlom ‘Strah’ poručuju: Niste sami!

Kali Lago novim singlom ‘Strah’ poručuju: Niste sami!

Strah je peti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago s kojom su se dečki odlučili priključiti akciji HDS-ZAMPA Playlista za glazbenu školu Sisak kojom se odriču autorskih tantijema na godinu dana za pomoć u obnovi Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku i u područnom odjelu u Petrinji.

Čim smo saznali za ZAMP-ovu incijativu odlučili smo joj se priključiti sa pjesmom “Strah” budući da ona, usprkos imenu, ipak nosi poruku optimizma.

Marin Novak

Vokali su snimljeni u Greenwood studiju kod Antonina Šimića, a instrumental u novoustrojenim kućnim studijima članova Kali Laga. Pored Matičnog Greenwood studija, realizaciji ove pjesme uvelike su pridonijeli i Filip Majdak (miks i master) i Nikolina Žabčić (naslovna slika i ostale vizualije).

Veseli me i što smo već započeli snimanje sljedeće pjesme za naš album i svježe dovršili jedno zanimljivo gostovanje na nadolazećem albumu Katarine Vukadin (Terminator i T.I.E.) tako da neće biti velikih pauza između objava novih pjesama.

Marin Novak

Podsjetimo – Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga  Marin Novak (ritam gitara, glavni vokal) i Marko Šturman (perkusije, prateći vokal). Prvi singl s nadolazećeg albuma pjesma, Uši na tračnice nastala je prijateljskom suradnjom s reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto, nakon toga još četiri singla od kojih su dva na engleskom jeziku.

FOTO: Vedran Husremović

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori