Kampovi za djecu osnovnoškolce tijekom ljetnih praznika

Kampovi za djecu osnovnoškolce tijekom ljetnih praznika

OMart, obrt za kreativne usluge organizira i provodi planinarski kamp Na Sleme, na Sleme! i Detektivski kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta tijekom ljetnih praznika!

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice djeca će steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi! Ići će u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit će da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje!

Na Detektivkom kampu uživjet ćemo se u ulogu malih detektiva! Istraživat ćemo povijest, obići Muzej suvremene umjetnosti, rješavati zagonetke, slušati detektivske priče te tražiti skriveno blago uz poučne dokumentarce i filmove!

Djeca trebaju prirodu! Boravak u prirodi poboljšava pažnju i upornost kod djece, ono doprinosi boljemu zdravlju, povećava nivo fizičke aktivnosti i poboljšava imunitet djece, smanjuje nervozu, stres i druge negativne emocije. Zbog toga smo organizirali dječji kamp Na Sleme, na Sleme! u lipnju i kolovozu 2021. godine na kojem će djeca kroz malu školu planinarenja aktivirati sva osjetila u prirodi te Detektivski kamp na kojem, uz boravak u prirodi, djecu očekuje i mnoštvo poticajnih sadržaja koji spajaju neobaveznu igru i učenje, rješavanje misterija i otkrivanje tajni svijeta na uzbudljiv i avanturistički način!

Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja

Svi materijali za kampove su osigurani, kao i ručak na oba kampa!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori