Kantautor NEO predstavlja se prvijencem ‘Nasamo’, suvremenom pjesmom plesnog ritma

Kantautor NEO predstavlja se prvijencem ‘Nasamo’, suvremenom pjesmom plesnog ritma

Nasamo je singl prvijenac mladog kantautora koji se publici predstavlja pod umjetničkim imenom Neo. Iza imena Neo krije se student grafičkog dizajna Josip Kolić, a iako je još u djetinjstvu sve krenulo s harmonikom, ljubav prema klaviru bila je jača pa tu uglavnom danas i započinju nove glazbene priče.

Pjesma Nasamo snažnog je, suvremenog i plesnog ritma, a nastala je u suradnji sa sve poznatijim mladim producentom Luigijem Kotlarom Alvizeom, a kako poručuje Neo, pjesma je slojevita, može se shvatiti i doslovno, ali nosi i određenu dubinu.

Na slušatelju je da otključa značenje pjesme za sebe. Spot za ‘Nasamo’ sniman je tijekom ljeta prošle godine s ekipom s Akademije dramske umjetnosti, a projekt su predvodili genijalni redatelj Jan Krevatin te moja draga prijateljica i producentica Veronika Milinović.

Neo

Glazbu i tekst potpisuje Josip Kolić Neo, a u aranžmanu mu se pridružio Luigi Kotlar Alvize. Vokale je snimao Ivan Mihaljević (SuperSonic SongBird), produkciju singla, mix i master potpisuje Luigi Kotlar Alvize, a režiju spota potpisuje Jan Krevatin.

FOTO: Mia Cvitković

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori