Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana.S ovo je ljeto iskoristila za promociju svog prvijenca ‘Avantura’

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana.S ovo je ljeto iskoristila za promociju svog prvijenca ‘Avantura’

Povratak na ljetne pozornice diljem obale Lana.S je iskoristila i za posjet lokalnim radio postajama: Novi radio, HRT Zadar, HRT Split, HRT Pula, 057, Radio Labin, Radio Istra, Eurostar, TV Nova Pula. Glazbenica koja je svoju samostalnu karijeru obilježila sa singlovima Naš svijet, Sigurno u treću i Uzmi me može se pohvaliti i s nekoliko koncerata ovog ljeta, a imala je priliku i nastupiti na vjenčanju godine, kako su prozvali intimnu ceremoniju Mate Rimca.

Lana je otkrila brojnim slušateljima i gledateljima detalje o prvim nastupima, iskoraku u solo vode, tehnikama sviranja i svemu što joj je pomoglo u glazbi, a nakon svirki uživo gotovo da nema onog koga je ostavila ravnodušnim. Sjajna energija i užitak muziciranja glavni su Lanini aduti, koja sa svojom glazbenom avanturom nastavlja i dalje najavljujući nove singlove i spotove.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori