‘Kao sjena si koja me prati’: ITD band novom pjesmom korak bliže petom albumu!

‘Kao sjena si koja me prati’: ITD band novom pjesmom korak bliže petom albumu!

Tko se ne sjeća pjesama ITD banda, poput Rođen u Zagrebu, Sonja, Lagano umirem u tvome sjećanju, Gradske cure, iza kojih stoji prepoznatljivi dvojac, kao autor Miroslav Rus i Branislav Bekić kao vokalni solist. Poslije toliko godina, evo ih ponovo u neočekivanom napadu na novi peti album s pjesmom Kao sjena si koja me prati. Tipično za Rusa, i ova pjesma je obogaćena gostovanjem najeminentnijh glazbenika sa hrvatske scene, i što možemo očekivati – samo najbolje.

Malo su nas usporila sva ova događanja oko korone, s obzirom da živimo na relaciji Zagreb -Stockholm, ali želja za petim albumom, poslije toliko godina, jača je od svega. Na tragu toga, izlazi pjesma ‘Kao sjena si koja me prati’, urađena s ljubavlju, iz sve snage. Zanimljivo je da se u spotu za novu pjesmu nakon dvadeset i pet godina pojavljuje i sam band.

Miroslav Rus

Novi stari ITD band donosi sve najbolje iz zvuka prošlog vremena, protkano novim zvukom vremena u kojem živimo

Kako bi cijela priča imala i vizualni doživljaj, pobrinula se vrijedna ekipa Hit produkcije sa izuzetno upečatljivim video spotom koji je prožet simbolikom onoga što poručuje sama pjesma – Kao sjena si koja me prati u kojoj možete uživati slušajući i gledajući je na YouTubeu.

FOTO: Hit produkcija

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori