Kaptol Boutique Cinema sinoć je postao St. Tropez

Kaptol Boutique Cinema sinoć je postao St. Tropez

Sinoć je zagrebački Kaptol Boutique Cinema postao Francuska u malom. Cijelo kino i njegova nova terasa evocirali su atmosferu azurne obale, s nekoliko konceptualnih cornera ukrašenih čarobnim palmama,  gdje su posjetiteljice mogle iskusiti nešto novo i koji su poslužili kao kulisa za bijeg iz grada. Sve je to bila uvertira u Très chic premijeru francuske komedije Tajne azurne obale. A sinoćnju premijeru nisu propustile Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović, Jadranka Islamović, Dubravka Jusić, Lana Jurčević, Mirjana Mikulec, Mirna Maras Batinić te mnogi drugi.

Svaka posjetiteljica dobila je Très chic torbu za plažu s poklonima, a podršku večeri dali su CineStar TV Channels, L’Oréal professionnel, Ruža Institut Kérastase, Président, Fraktura, pjenušac Luc Belaire i Gin d’Azur Alca Beverages i Iris MBM vrtni centar.

Čast da ponovno otvori Très chic večeri pripala je francuskoj komediji Tajne azurne obalegdje uglavnim ulogama igraju Christian Clavier, Rossy de Palma, Gérard Depardieu, a radnja filma događa se u ljeto 1970. godine

Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje ali ( uvijek postoji jedno „ali“) radnja postaje napetija kad Claude posumnja da je žrtva pokušaja ubojstva! Poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza, no u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin kojeg tek nekoliko tjedana dijeli od odlaska u mirovinu. Vrlo osebujnim metodama slijedi trag uznemirivača, a kako završava ova zanimljiva francuska komedija u svim CineStar kinima možete pogledati od danas.

Ulaznice su u prodaji te ih možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online.

Uzbudljivo filmsko ljeto  nastavlja se već ovog vikenda izložbom skupocjenih tenisica, I radionicama Shoe Cliniquea u Kaptol Boutique Cinema povodom hit filma Space Jam: novo naslijeđe. WOW LJETO traje do početka rujna. Ako ste u Zagrebu, svakako savjetujemo da posjetite Kaptol Boutique Cinema i uživate na valovima dobrih filmova te u prekrasnom interijeru kao I na najnovijoj terasi kina. Više informacija potražite na poveznici.

Foto: Mario Poje

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori