Knjigoljupci, ne propustite akciju ‘Svi za knjigu, knjiga za svakoga!’ u parku pred Booksom!

Knjigoljupci, ne propustite akciju ‘Svi za knjigu, knjiga za svakoga!’ u parku pred Booksom!

Kad drveće po parkovima krene dobivati boju meda i ostarjelih listova papira, to je znak da se ispred Bookse bliži vrijeme akcije Svi za knjigu, knjiga za svakoga, popularne Booksine razmjene knjiga!

Među knjigama koje je Booksa u proteklom periodu prikupila donacijama i koje će ovoga četvrtka, 21. listopada iznijeti u park u Martićevoj 14D najviše je beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, no nađe se i još pokoji jezik, a sve će na dan akcije posjetiteljima, čitateljima i svima zainteresiranima u parku biti dostupne od 12 do 19 sati uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Mnogi naslovi koji završe na Booksinim policama odavno se ne mogu naći u knjižarama, nekih jako rijetko ima i u antikvarijatima. Odličan je osjećaj gledati kada se mnogi među posjetiteljima akcije obraduju knjigama koje ih zanimaju ili koje već duže vrijeme traže.

Svi vi koji volite knjige, volite ih čitati, sakupljati, poklanjati, dijeliti – dobro nam došli!

Događaj će se održati u parku ispred Bookse u Martićevoj 14D, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori