fbpx

KolibriS: Važnost predanog pedagoškog rada i likovne kulture u obrazovnom sustavu

KolibriS: Važnost predanog pedagoškog rada i likovne kulture u obrazovnom sustavu

Nova emisija KolibriS ugostila je akademsku umjetnicu Mateju Rusak koja istovremeno djeluje kao likovna pedagoginja, likovna umjetnica i organizatorica mnogih umjetničkih projekata, a ujedno je i autorica vizualnog identiteta emisije KolibriS!

S Matejom smo razgovarali o njezinom studiju na akademiji u Rijeci, temi snovitosti, mediju grafike, lajtmotivu ptica te projektima unutar kojih propitkuje pojam žene, ne nužno iz ugla estetike, već pozicije i percepcije žene danas.

Drugi dio emisije posvećen je pedagoškom radu Mateje Rusak pri čemu je gošća vlastitim primjerom dokazala koliko su učitelji i profesori bitan segment svakog društva i koliko se može postići ako predano i kvalitetno radite svoj posao.

Koji međunarodni projekt je prepoznat u svijetu te će biti dijelom konferencije Impact u Kini, što je Centar izvrsnosti likovne umjetnosti i je li bilo izazovno oblikovati vizual za emisiju KolibriS saznajte u novoj emisiji!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *