Koncert ‘Zagreb je najljepši grad’ Drage Diklića dostupan na YouTubeu

Koncert ‘Zagreb je najljepši grad’ Drage Diklića dostupan na YouTubeu

Koncertom u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu Drago Diklić je prije godinu i pol dana proslavio 65 godina rada. Koncert je posvetio voljenom Zagrebu i svojoj publici i nazvao ga Zagreb je najljepši grad (Live at Lisinski). Krajem prošle godine koncert je objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu, a od danas ga možete u cijelosti pogledati i na YouTubeu

Aranžmane svih pjesama izvedenih na koncertu potpisuje upravo Drago Diklić. Koncert je snimao Vinko Vidović, a miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju. Izvršni producent bio je Krešimir Dolenčić, a producenti snimanja Nikolina Mazalin i Rajko Pavlović. Marko Zeljković Zelja režirao je i montirao videosnimku koncerta. Likovno oblikovanje potpisuje Ana Luketin Fahrenwald, fotografije Samir Cerić Kovačević, dok naslovnicu krasi fotografija Davora Denkovskog

Ovaj koncert još jednom je dokazao koliku je veliku publiku Drago Diklić tijekom 65 godina okupio, ali i potvrdio kako je riječ o jednom od najboljih hrvatskih vokala stare generacije koji su vokalno i danas iznad mnogih interpretatora novije generacije.

CD i Blu-ray Drage Diklića Zagreb je najljepši grad (Live at Lisinski) možete kupiti po cijeni od 99 kuna svaki na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i svim većim shopovima u Hrvatskoj.

FOTO: Croatia Records PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori