Koncerti i program open-air projekta Sunčana strana Prisavlja

Koncerti i program open-air projekta Sunčana strana Prisavlja

Na velikoj pozornici na adresi Prisavlje 3 nastavljaju se koncerti ansambla HRT-a i drugih estradnih umjetnika. Također, svi koncerti se snimaju i emitiraju na televizijskim i radijskim kanalima HRT-a.

U sklopu open-air projekta Sunčana stana Prisavlja dosad je održano već nekoliko koncerata i kulturnih događanja, poput nastupa Cubisma, Nole, Jazz orkestra i drugih, a do jeseni održat će se još desetak.

Pips, Chips & Videoclips

Pips, Chips & Videoclips nastupit će u ponedjeljak 27. 7. , a koncertu će prethoditi okrugli stol naziva Poštari lakog snakako mirno spavati za vrijeme korone?, koji će moderirati Krešimir Mišak i Maja Njirjak.

Sugovornici okruglog stola bit će Robert Torre, psihijatar, dr. sc. Tomislav Pletenac, etnolog i kulturni antropolog, kao i autor Miro Gavran, glumica Nina Violić, glazbenik Ivan Dečak i drugi. Nakon koncerta održat će se projekcija filma Trainspotting.

Koliko “novo normalno” vrijeme utječe na nas, kako se to odražava na naše snove, te jesmo li razvili neke nove “ovisnosti”?

Psihomodo pop

U srijedu 29. srpnja očekuju nas Davor Gobac i Psihomodo Pop. Prije koncerta bit će predstavljen i Sarajevo Film Festival, s ekskluzivnim intervjuima s redateljima koji sudjeluju na ovogodišnjem izdanju, a nakon koncerta i film The Square/Kvadrat kao i intervju s redateljem Rubenom Östlundom.

6 koncerata u kolovozu

Sredinom kolovoza spremaju se koncerti 4 dana zaredom: Lili Gee + Mel Camino u nedjelju 16. 8., Turisti + Marko Redulić 17. 8., Adastra 18. 8. te Tomislav Goluban 19. 8.

Koncert filmske glazbe Simfonijskog orkestra HRT-a na redu je 29. 8., a koncert Četiri godišnja doba Hrvatskog baroknog ansambla 30. kolovoza.

Koncerti u rujnu

Rujan će biti obilježen koncertima Jonathana 5. 9., Amire Medunjanin i Ante Gele 6. 9., te Darka Rundeka s Jazz orkestrom HRT-a 11. 9., kao i ostalim popratnim događanjima.

Ulaz je na sve programe slobodan, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i prethodnu najavu dolaska na e-mail: suncana.strana@hrt.hr.

Izvor:

HRTprikazuje.hrt.hr

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori