‘Kralj meraka’ nakon četiri godine ponovno stiže u Lisinski: Haris Džinović sprema spektakl

‘Kralj meraka’ nakon četiri godine ponovno stiže u Lisinski: Haris Džinović sprema spektakl

Nakon četiri godine zagrebačka publika ponovo ima priliku slušati uživo svog miljenika u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Harisa Džinovića nije potrebno posebno predstavljati jer njegova bogata karijera i vječni hitovi govore sami za sebe.

Svoju karijeru započinje još osamdesetih godina te ostvaruje povijesni uspjeh u suradnji s braćom Pavlović i grupom Sar e Roma. Unatoč ogromnoj slavi i uspjehu ostvarenom sa Sar e Romom, 1989.godine objavljuje svoj prvi solistički album „Ostariću, neću znati“. Album koji nam je donio istoimeni hit, ali i bezvremenske hitove poput „Sjećaš li se one noći“, „I tebe sam sit kafano“, „Rano je za tugu“ te druge, a proglašen je jednim od najboljih narodnih albuma svih vremena.

Upečatljiv glasom i izgledom, svojim je stvaralaštvom trajno upisan u glazbenu povijest, a njegov život je posveta stvaranju glazbe za dušu čiji je recept pronašao u jednostavnosti i kvaliteti.

Koncert Harisa Džinovića održat će se 14.studenog, s početkom u 20h, a ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 2. listopada.

Ulaznice u pretprodaji putem sustava Entrio.hr po cijeni od 25 eura /30 eura /35 eura  i 40 eura, ovisno o kategoriji sjedenja.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori