Krenite s Purgericom na adventske ture

Krenite s Purgericom na adventske ture

Koje vas AdvenTure čekaju ovoga vikenda? Purgerica vam je pripremila puno veselih, iskričavih priča, da se riješimo ovog sivog vremena, da otputujemo vremeplovom u stare Božiće i stara Štefanja, ali i nešto sasvim novo, da razvesele se i već odrasla srca, ali jednako zaigrana i znatiželjna, kao i ona manja! 

Kliknite dalje za više informacija, odaberite i rezervirajte turu po želji, uz važnu napomenu – u povodu sv. Nikole kojeg obilježavamo u nedjelju, sve ulaznice za djecu do 18 godina su BESPLATNE! 

TEMA: “Servus dragi Advent moj”

DATUM i VRIJEME: subota, 05.12., 17:00h

MJESTO POLASKA: kod Manduševca

TRAJANJE: 1 sat i 40 minuta

Riječ, dvije o turi:

Ovog neobičnog Adventa, plemenitoj Purgerici Agramerskoj, netko je otkazao poslušnost…nastao je škandal! Da ju ta nevaljala osoba utješi, predala joj je u ruke jednu starinsku listu…Purgerica sada treba vas, dragi gosti, da joj pomognete riješiti sve zadatke s liste, i dođete otkriti kako pripremiti Advent, Božić i Silvestrovo po starinski, kak’ se šika! Idemo kupiti bor? A što ćemo kuhati? Kako izraditi ukrase? A što ako ćemo pješice na polnoćku? Ma nema štresa, idemo u stara vremena, gdje žive krasna agramerska, adventska čudesa! 

TEMA: “Začarane priče – Stari svijet Vatre i Leda” – PREMIJERA

DATUM i VRIJEME: nedjelja, 06.12., 16:00h

MJESTO POLASKA: Kamenita vrata, kod kipa sv.Jurja

TRAJANJE: 1 sat i 35 minuta

Riječ, dvije o turi:

Vrijeme će na drevnome brojčaniku stati, Grič posjetit će neobični svati – oni što izviru iz legendi, priča, bajki i mitova, probudit ćemo ih svjetlošću i vatrom, između drevnih zidova…Kada stigne mračni kraj godine, i iz zemlje izvire samo Led, prizvati u sjećanje treba one što donose nam veselje, pjesmu, jabuke, žito, što iz običaja njihovih u misli se naše sipa veselje kao najfiniji med…Vatru starih nam predaka zadatak je oživjeti, naučiti kako nju zadržati u duhu, i Vrijeme Leda lakše nadživjeti! Dobrodošli u neobičnu pripovjedačku turu u kojoj vas čekaju priče od davnina i starina, o neobičnome svijetu Leda i Vatre, s kojim su se naši preci tako dobro znali nositi, i stvorili nam običaje kojima se i mi danas, u moderna vremena, trebamo ponositi! 

CIJENE KARATA: 50 kn po osobi, po pojedinoj turi, za odrasle osobe. BESPLATNE karte za SVU djecu do 18 godina, za obije ture, povodom sv. Nikole.

KARTE UKLJUČUJU: pripovjedačku turu, neobične rekvizite, male ručno rađene darove, vouchere za posebne popuste kod Purgeričinih dragih kolega i vrijednih poslovnih partnera, pokoje malo iznenađenje.

REZERVACIJE KARATA i DODATNE INFORMACIJE na 091 6363 661 na: purgerica@yahoo.com. Rezervacija je OBAVEZNA, broj mjesta je OGRANIČEN! Na ture je OBAVEZNO ponijeti MASKU, i naravno osmijeh.

Prosim lepo, trebam vaše ime i prezime, naziv ture koju ste odabrali za španciranje, broj španciranata i dob djece koju vodite sa sobom.

UPUTE za PLAĆANJE KARATA stižu s potvrdom rezervacije.

Na ture su dobrodošli i španciranti s 4 šape!

FOTO: Ivan Klindić (Lice Grada)

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori