Kristian Marolt veliki hit Natali Dizdar odvodi na plesni podij!

Kristian Marolt veliki hit Natali Dizdar odvodi na plesni podij!

Moderni electro pop ritambuduća hrvatska pop zvijezda Kristian Marolt veliki hit Natali Dizdar sve su što nam treba ovog ljeta. Ne daj je prvi veliki hit nevjerojatne Natali, tada u istoj fazi karijere kao i danas Kristian. Bilo je to 2004. godine kada je Kristian imao samo 10 godina, a danas, 17 godina kasnije, ovaj osebujan mladić spreman je odvesti Ne daj u klubove ili barem ispred njih.

Kristian se uspješno transformirao i zaplesao u modernom spotu s retro duhom kojem je posebnu dimenziju dao plesni electro pop zvuk. On je u spotu zapravo u dvostrukoj ulozi, onoj uglađenoj kakva je originalna verzija pjesme Ne daj, te onoj prpošnoj i zaigranoj kakva je moderna obrada. Cover pjesme Natali Dizdar Ne daj rađen je u produkciji Gorana Kovačića i Vrisak studija čime je dobila duh jednog novog vremena dostojnog svjetske electro pop scene.

Ne daj se ovog ljeta, budi odgovoran, ali i budi cool – zapleši uz Ne daj na plesnom podiju, onom stvarnom ili virtualnom. Živi glazbu, a uskoro saznaj više o projektu CMC Stars u sklopu kojeg je realiziran ovaj cover. 

FOTO: Andrea Kovač

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori