KUC Travno: Poziv za sudjelovanje u stvaranju izložbe ‘Kako volimo u koroni’

KUC Travno: Poziv za sudjelovanje u stvaranju izložbe ‘Kako volimo u koroni’

Daleko od očiju daleko od srca. Ili možda ipak nije tako? To što ne možemo vidjeti svoje bližnje onako kako smo ih prije viđali, ne znači da ih manje volimo. Možda samo tu ljubav malo drugačije izražavamo. Koga i kako volimo u koroni? Tko nam nedostaje? Kome i na koji način sada izražavamo ljubav? Razmislite o ovim pitanjima i KUC Travno odgovorite na njih crtežom, a oni će ga objaviti! Tehnika je slobodna, možete koristiti flomaster, bojice, kolaž, tuš, kombinirati sve ili nešto od navedenog, ma što god vam padne na pamet!

Uz svaki rad potrebno je poslati:

  • ime i prezime djeteta
  • razred ako je u pitanju škola
  • dob djeteta ako je u pitanju vrtić
  • adresu i naziv škole ili vrtića
  • ime i prezime mentora
  • e-mail mentora

Poziv je namijenjen djeci starijoj od 3 i mlađoj od 14 godina. Prijave se zaprimaju do 8. veljače 2021. godine. Radovi će na izložbi Kako volimo u koroni biti objavljeni na Internet i Facebook stranici Kulturnog centra Travno 14. veljače 2021. Radove možete poslati na mail adresu goga@kuctravno.hr ili na adresu Božidara Magovca 17, 10010 Zagreb.

Prilikom objave radova biti će objavljeno samo ime djeteta bez prezimena, razred i naziv škole ili vrtića i skupine.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori