fbpx

KUC Travno poziva na Smotru likovnih družina (SMOLU)

KUC Travno poziva na Smotru likovnih družina (SMOLU)

KUC Travno već petnaest godina organizira Smotru lutkarskih družina – SMOLU okupljajući na velikoj sceni lutkarske skupine pri osnovnim školama.

Ove godine, pod vodstvom Marija Kovača – kazališnog i filmskog redatelja i dramskog pedagoga, organiziramo dvodnevnu dramaturšku edukaciju za voditelje lutkarskih i dramskih skupina kao pomoć u njihovom ustrajnom radu.

Edukacija će se sastojati od predavanja „Važnost pravilne dramatizacije u odgojne svrhe“, te praktikuma: adaptacije i dramatizacije kratkih priča, bajki i basni, uz rješavanje dramaturških problema, te izvedbe nekoliko kraćih etida baziranih na dramatizacijama polaznika. Namijenjena je voditeljima dramskih skupina osnovnih škola i vrtića, i svim zainteresiranima za rad s djecom. Edukacija se ne naplaćuje, a broj polaznika ograničen je na 12.

Prijave/informacije na e-mail: vedrana@kuctravno.hr 

FOTO: Kuc Travno

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *