fbpx

Kulturno-umjetnički projekt Ljeto u Tehničkom počinje 1. lipnja

Kulturno-umjetnički projekt Ljeto u Tehničkom počinje 1. lipnja

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik od 1. lipnja donosi Zagrepčanima ljetnu kulturno-umjetničku oazu u kojoj će se tijekom tri mjeseca nizati izložbe, kazališne predstave, koncerti, nastupi DJ-a, pub kvizovi, paneli.

Program će se održati u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hale V i tamošnjeg vrta, svakodnevno od 17 do 23 sata.

Ljeto u Tehničkom suradnički je projekt Tehničkog muzeja Nikola Tesla i udruge Scuderia Zagreb i već je u prva dva izdanja, 2018. i 2019. godine, izazvalo veliko zanimanje posjetitelja, ističu u najavi.

Ovo ljeto pridružuje im se i Pločnik,  gradski multifunkcionalni prostor kod Zapadnog kolodvora, koji će svoju ljetnu inačicu oživjeti u vrtu.

Ljeto u Tehničkom otvara se na prvi dan lipnja uz glazbenu podlogu Radio 808 DJ-a Ilka Čulića, te nastavlja stand-up nastupima na koje se može prijaviti tko god želi nizom glazbenih događanja, kvizom općeg znanja te kazališnom predstavom Tužne pjesme za sretne susrete, autorskim projektom Romana Nikolića.

Nakon završetka projekta na istoj lokaciji od 27. do 29. kolovoza će se održati Art Zagreb sajam, a od 1. do 6. rujna Zagreb Design Week.

Foto: Facebook

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori